Julkaisut
Näytä hankkeen julkaisuja
Julkaisutyypin mukaan
Teeman mukaan
Kaikki julkaisut
Skovbjerg, C.K., Knudsen, J.N., Füchtbauer, W., Stougaard, J., Stoddard, F.L., Janss, J. & Andersen, S.U. (2020). Evaluation of yield, yield stability and yield-protein relationship in 17 commercial faba bean cultivars. Legume Science, 3, e39. https://doi.org/10.1002/leg3.39
Jiang, Z.Q., Wang, J., Stoddard, F.L., Salovaara, H. & Sontag-Strohm, T. (2020). Preparation and characterization of emulsion gels from whole faba bean flour. Foods 9 (6), 755. https://doi.org/10.3390/foods9060755
Halmemies-Beauchet-Filleau, A., Jaakkola, S., A., Kokkonen, T. & Vanhatalo, A. (2020). Type of protein supplementation on dairy cow performance on grass silage-based diet. Teoksessa: Virkajärvi, P., Hakala, K., Hakojärvi, M., Helin, J., Herzon, I., Jokela, V., Peltonen, S., Rinne, M., Seppänen, M. & Uusi-Kämppä, J. (toim.). Proceedings of the 28th General Meeting of the European Grassland Federation, Helsinki, Finland, 19-22 October 2020. Meeting the future demands for grassland production. Grassland Science in Europe, Vol. 25, pp. 264-266.
Vanhatalo, A. & Halmemies-Beauchet-Filleau, A. (2020). Optimising ruminal function: the role of silage and concentrate in dairy cow nutrition to improve feed efficiency and reduce methane and nitrogen emissions. Teoksessa: Improving rumen function. McSweeney, C. S. & Mackie, R. I. (eds.). Burleigh Dodds Science Publishing Limited, p. 651- 691, 40 p.
Koponen K.K., Salosensaari A., Ruuskanen M.O., Havulinna A.S., Männistö S., Jousilahti P., Palmu J., Salido R., Sanders K., Brennan C., Humphrey G.C., Sanders J.G.S., Meric G., Cheng S., Inouye I., Jain M., Niiranen T.J., Valsta L.M.V., Knight R. & Salomaa V.V.S. (2021). Associations of healthy food choises with gut microbiome profiles. The American Journal of Clinical Nutrition, 114 (2), 605-616. https://doi.org/10.1093/ajcn/nqab077
Lehto E., Kaartinen N.E., Sääksjärvi K., Männistö S. & Jallinoja P. (2022). Vegetarians and different types of meat-eaters – changes in characteristics among the Finnish adult population from 2007 to 2017. British Journal of Nutrition, 127, 100-1072. https://doi.org/10.1017/S0007114521001719
Kaartinen N.E., Tapanainen H., Männistö S., Reinivuo H., Virtanen S.M., Jousilahti P., Koskinen S. & Valsta L.M. (2021). Suomen aikuisväestön ruoankäytön ja ravintoaineiden saannin muutokset vuosina 1997-2017: kansallinen FinRavinto-tutkimus. [Summary in English: Changes in food consumption and nutrient intake in Finnish adults 1997–2017: The National FinDiet Survey]. Suomen lääkärilehti [Finnish Medical Journal] 5/2021, s. 273–278.. https://www.laakarilehti.fi/pdf/2021/SLL52021-273.pdf
Vanhatalo, A., Halmemies-Beauchet-Filleau, A., Jaakkola, S. & Juga, J. (2019). Ilmastoviisas kotieläintuotanto – Märehtijöiden rooli ruokajärjestelmässä. Teoksessa Ilmastoviisas maatilayritys (toim. Peltonen, S., Aalto, K., Hennola, I. & Anttila, S.). Vantaa: Pro Agria Keskusten Liitto, Tieto tuottamaan, vuosikerta 145, nro 1163, s. 48-56.
Vanhatalo, A., Halmemies-Beauchet-Filleau, A., Jaakkola, S. & Juga, J. (2019). Klimatsmart husdjursproduktion – idisslarnas roll i livmedelssystemet. In: Klimatsmart jordbruk (redaktion Peltonen, S., Aalto, K., Hennola, I. & Anttila, S.). ProAgria Svenska lantbrukssälskapens förbunds publikationer, serie B 126. s. 48–56.
Lampi, A-M., Yang, Z., Mustonen, M. & Piironen, V. (2020). Potential of faba bean lipase and lipoxygenase to promote formation of volatile lipid oxidation products in food models. Food Chemistry, 311, 125982. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125982
Pulkkinen, M., Coda, R., Lampi, A-M., Varis, J., Katina, K. & Piironen, V. (2019). Possibilities of reducing amounts of vicine and convicine in faba bean suspensions and sourdoughs. European Food Research and Technology, 245 (7), 1507-1518. https://doi.org/10.1007/s00217-019-03282-4