Julkaisut

Kaikki julkaisut

Lampi, A-M., Yang, Z., Mustonen, M. & Piironen, V. (2020). Potential of faba bean lipase and lipoxygenase to promote formation of volatile lipid oxidation products in food models. Food Chemistry, 311, 125982. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125982              

Pulkkinen, M., Coda, R., Lampi, A-M., Varis, J., Katina, K. & Piironen, V. (2019). Possibilities of reducing amounts of vicine and convicine in faba bean suspensions and sourdoughs. European Food Research and Technology, 245 (7), 1507-1518. https://doi.org/10.1007/s00217-019-03282-4

Leg4Life-konsortio (2019). Tilannekuvaraportti 2019. Leg4Life – Palkokasveilla kohti kestävää ruokajärjestelmää ja terveyttä. Linkki julkaisuun.

Lamminen, M. & Kurppa, S. (2019). Leg4Life-hankkeen sidosryhmäyhteistyö. Leg4Life-hankkeen aloitusseminaari 22.11.2019, Helsinki. Linkki esitysmateriaaliin.

Välimaa, A.-L. & Lombardini, C. (2019). Työpaketti 5 esittely: Palkokasvien tuotannon ja kulutuksen vaikutukset ympäristöön, yhteiskuntaan ja talouteen. Leg4Life-hankkeen aloitusseminaari 22.11.2019, Helsinki. Linkki esitysmateriaaliin.

Muilu, T. & Konttinen, H. (2019). Työpaketti 4 esittely: Palkokasvielintarvikkeiden hyväksyntä kuluttajien keskuudessa ja yhteiskunnassa. Leg4Life-hankkeen aloitusseminaari 22.11.2019, Helsinki. Linkki esitysmateriaaliin.

Männistö, S. & Päivärinta, E. (2019). Työpaketti 3 esittely: Palkokasvien käytön vaikutukset ihmisen ravitsemukseen ja terveyteen. Leg4Life-hankkeen aloitusseminaari 22.11.2019, Helsinki. Linkki esitysmateriaaliin.

Jouppila, K. & Kariluoto, S. (2019). Työpaketti 2 esittely: Terveelliset ja maistuvat palkokasvielintarvikkeet. Leg4Life-hankkeen aloitusseminaari 22.11.2019, Helsinki. Linkki esitysmateriaaliin.

Vanhatalo, A. & Simojoki, A. (2019). Työpaketti 1 esittely: Palkokasveja kestävästi hyödyntävä maatalous. Leg4Life-hankkeen aloitusseminaari 22.11.2019, Helsinki. Linkki esitysmateriaaliin.

Lamminen, M., Piironen, V., Vanhatalo, A., Jouppila, K., Männistö, S., Muilu, T., Välimaa, A.-L. & Pajari, A.-M. (2020). Leg4Life: Palkokasveilla kohti kestävää ruokajärjestelmää ja terveyttä. Maataloustieteen päivät 2020, 8.-9.1.2020, Helsinki. Posteriesitelmä.