
Julkaisut
Näytä hankkeen julkaisuja
Julkaisutyypin mukaan
Teeman mukaan
Palkokasvien prosessointi
Jiang, Z.Q., Wang, J., Stoddard, F.L., Salovaara, H. & Sontag-Strohm, T. (2020). Preparation and characterization of emulsion gels from whole faba bean flour. Foods 9 (6), 755. https://doi.org/10.3390/foods9060755
Lampi, A-M., Yang, Z., Mustonen, M. & Piironen, V. (2020). Potential of faba bean lipase and lipoxygenase to promote formation of volatile lipid oxidation products in food models. Food Chemistry, 311, 125982. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125982
Pulkkinen, M., Coda, R., Lampi, A-M., Varis, J., Katina, K. & Piironen, V. (2019). Possibilities of reducing amounts of vicine and convicine in faba bean suspensions and sourdoughs. European Food Research and Technology, 245 (7), 1507-1518. https://doi.org/10.1007/s00217-019-03282-4
Jouppila, K. & Kariluoto, S. (2019). Työpaketti 2 esittely: Terveelliset ja maistuvat palkokasvielintarvikkeet. Leg4Life-hankkeen aloitusseminaari 22.11.2019, Helsinki. Linkki esitysmateriaaliin.